Feestvierders en ambiancemakers kunnen zaterdag 2 december terecht in ’t Gentse Kuipke voor een nieuwe editie van het ‘Festival van de Ambiance’. De affiche oogt opnieuw veelbelovend met Hitfabriek-artiesten Danny De Roover, John Dennis, Torsten en Frank Valentino, én met kleppers Christoff, De Romeo’s, Jan Smit, Willy Sommers, Laura Lynn en Jettie Pallettie. Deze laatsten zijn, samen met de hoogzwangere Lindsay die wegens verplichte rust afhaakt voor de komende festivaleditie, terug te vinden op een getekende ‘Festival van de Ambiance’-affiche, gemaakt door de befaamde cartoonist Roger Verlinden. Het ingekaderde, originele exemplaar van Roger wordt geveild voor de vzw VoedselOndersteuning Gent (VOG). De Gentse vereniging zet zich in voor armoedebestrijding en doet dat voornamelijk door voedsel te verwerken en te verdelen onder de minderbedeelden in de Gentse regio. VOG werd opgericht door de Gentse Rotaryclubs, samen met de vzw’s Kras en Ateljee die het verhaal ondersteunen. “Met de financiële steun die we krijgen, hebben we de mogelijkheid om het inkoopbeleid van het voedsel te optimaliseren, net als de bewaring, de verpakking en het vervoer van het voedsel dat wij verdelen in de Gentse regio bij mensen die het echt moeilijk hebben. Kwalitatief voedsel is een basisbehoefte en daar willen we graag voor zorgen”, klinkt het bij VOG.

Vanaf nu kan iedereen bieden op de ingekaderde ‘Festival van de Ambiance’-cartoon. Doe een bod en surf naar www.festivalvandeambiance.be. De hoogste bieder, biedster of bieders, worden zaterdag 2 december uitgenodigd. Dan krijgen ze in ’t Kuipke Gent tijdens het ‘Festival van de Ambiance’ hun cartoon uitgereikt, samen met een exclusieve backstage meet-and-greet met alle artiesten, die de cartoon op verzoek voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Het is belangrijk dat er goed geboden wordt, want de inkomsten van deze veiling worden integraal doorgestort op de rekening van VoedselOndersteuning Gent. We hopen dat we hen een mooi bedrag kunnen aanbieden, dus bij deze een warme oproep aan particulieren of bedrijven die willen meebieden voor het goede doel”, zegt festivalorganisator House of Entertainment.

Meer info over het Festival van de Ambiance én deze actie, vind je op www.festivalvandeambiance.be

Tickets voor het Festival van de Ambiance op 2 december in ’t Kuipke Gent, met De Romeo’s, Christoff, Lindsay, Jettie Pallettie, Willy Sommers, Sam Gooris, Laura Lynn, Jan Smit, maar dus ook met Danny De Roover, Torsten, John Dennis en Frank Valentino, bestel je online op www.festivalvandeambiance.be of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: