Moet er nog soul zijn? Zo ja, mag dat dan in een ongelofelijk sexy verpakking? De naam is Beyoncé Knowles. Dat ze een fenomeen is, weten we al sinds Destiny's Child. Muziek zit in haar bloed, hart, lymfeklieren en tenen. Beyoncé bracht de soul terug in de popmuziek en werd daarvoor bedankt met 9 Grammy Awards! Drie met Destiny's Child en zes voor haar solowerk. Zowel live als op plaat is te horen hoe veelzijdig en getalenteerd de amper 25-jarige Beyoncé is.

De first lady van de R&B is een verschijning waar niemand omheen kan. Naast de uitstraling van een engel die op de aarde is beland, beschikt ze ook nog eens over een stel gouden stembanden die u dan eens fluweel, dan weer keihard om de oren slaan. Ze doet het allemaal met hart en ziel, dat is wel duidelijk. Ze ziet het dan ook als haar taak om iedereen te bekeren tot de dansvloer. Stevige pop, soul, R&B, waar je nu eenmaal niet op stil kan blijven staan... Maak het zelf mee op zaterdag 19 mei in het Antwerps Sportpaleis!

Toegangskaarten kosten 38, 44 en 50 euro (incl. servicekosten) en zijn nu al verkrijgbaar via www.teleticketservice.be en fnac!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: