Singer-songwriter en Grammy-winnares Beth Hart komt op 26 november voor een exclusief concert naar de Capitole in Gent. Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 25 juni om 10u via greenhousetalent.com.

Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Na een carrière van meer dan een kwarteeuw, tien studioalbums en samenwerkingen met o.a. Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy kunnen we van Beth Hart werkelijk alles verwachten. Met haar succesalbum 'Fire On The Floor' (2016) oogstte Hart niets dan lof, goed voor stijgende verkoopcijfers en uitverkochte shows, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville en The Royal Albert Hall in Londen. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.

Op haar laatste album 'A Tribute To Led Zeppelin’ (2022) weet Beth Hart de grootsheid van Robert Plant en zijn band te vatten. Het negen tracks tellende album belicht het ongelooflijke muzikale spectrum waarin Led Zeppelin opereerde. Beth roept empathische emotionaliteit op met haar versie van "Stairway To Heaven", waarbij ze de schoonheid van de klassieker aanvult met haar eigen dramatische flair. Net als bij 'War In My Mind’ kon ze rekenen op Rob Cavallo als producer voor deze klepper

Eerder dit jaar bracht Hart 'Little Heartbreak Girl' uit, geproduceerd door de legendarische Kevin Shirley en opgenomen in Nashville, TN. Met dit nummer toont ze haar veerkracht en dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van haar fans tijdens een moeilijke periode. Beth Hart's ontembare geest straalt door en creëert een intieme muzikale ervaring vol doorzettingsvermogen en hoop.

Met haar rauwe stemgeluid, onvervalste blues en oprechte nummers komt ze op 26 november naar de Capitole in Gent. Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 25 juni om 10u via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over