Bestsellerauteur en podcastpresentator Jay Shetty heeft vandaag zijn eerste wereldtour aangekondigd en komt met de LOVE RULES tour op 15 mei 2023 naar Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. In de 90 minuten durende show neemt Jay Shetty het publiek mee op een reis naar het vinden, behouden en zelfs loslaten van liefde. Shetty brak door met het boek 'Think like a Monk’ en brengt op 31 januari 2023 zijn nieuwe boek '8 RULES OF LOVE: How to Find It, Keep It, and Let It Go’ uit. De kaartverkoop start op vrijdag 9 december om 10.00 uur via www.carre.nl.

"Ik heb jaren op dit moment gewacht. Ik ben heel enthousiast om eindelijk op tournee te gaan om persoonlijk contact te maken met mijn ongelooflijke community, om de ruimte en energie te delen. Ik beloof je dat het een onvergetelijke ervaring wordt”, zegt Jay Shetty. "Voor mij is liefde echt een universele taal en een evoluerende theorie waarin we allemaal samen kunnen leren en groeien. De mogelijkheid om te delen wat ik heb geleerd over liefde tijdens mijn studies in oude wijsheden, moderne wetenschap en persoonlijke ervaringen, is iets waar ik erg dankbaar voor ben.”

Jay Shetty is een wereldwijde bestsellerauteur, presentator van de populaire podcast 'On Purpose’, een voormalige monnik en 'purpose’ coach. In 2020 kwam zijn boek 'Think Like A Monk: Train Your Mind for Peace and Purpose Everyday’ uit. Het boek kwam binnen op nummer 1 in de New York Times bestellerlijst en al snel volgde de rest van de wereld. Er zijn miljoenen exemplaren van het boek verkocht. Op 31 januari 2023 komt het tweede boek '8 Rules of Love: How to Find It, Keep It, and Let It Go’ uit. Zijn podcast 'On Purpose’ (de nummer 1 Health & Wellness podcast) bestaat sinds 2019 en onder de gasten zijn o.a. Oprah, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, Will Smith, Kobe Bryant, Alicia Keys en Novak Djokovic. Naast het schrijven en de podcast geeft Shetty les aan zijn gecertificeerde life coach opleiding en geeft hij trainingen aan bedrijven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over