Met meer dan 120 muzikale acts is het festival klaar voor haar terugkeer deze zomer

Best Kept Secret voegt de laatste namen toe aan haar muziekprogramma. Hiermee maakt het festival het programma compleet voor haar langverwachte terugkeer deze zomer. Onder andere de Franse post-punk band Unschooling en het Nederlandse indiekwartet Pip Blom verschijnen er vandaag bij op de affiche, waarmee het totaal op ruim 120 acts uitkomt. Best Kept Secret vindt plaats op 10, 11 en 12 juni 2022 bij de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website.

Namen
Eerder werden onder andere The Strokes, Alt-J, Jamie XX en Nick Cave & The Bad Seeds bekendgemaakt als headliners van het festival. Verder heeft het festival wederom een uiteenlopende verzameling acts in petto, waaronder Fontaines D.C, Froukje, Mavis Staples, Sigrid, Boy Pablo, Leon Bridges en Altın Gün. Vandaag worden daar onder andere Carista, Cero Ismael, Meskerem Mees en Future Husband aan toegevoegd.

Daarnaast werd bekend dat Soulwax niet kan optreden, maar komen de gebroeders Dewaele met een speciale 2MANYDJS LIVE performance als vervanging.

Festivaldirecteur Maurits Westerik is enthousiast over de uiteindelijke programmering: ‘’We hebben er lang op gewacht en het gaat nu eindelijk gebeuren! Deze editie van Best Kept Secret heeft misschien wel het meest gevarieerde programma óóit. Het belooft dan ook de ideale buitenplek te worden waar ruimte is voor alle muziek-, food-, kunst- en cultuurliefhebbers.’’

Vernieuwd en vertrouwd
Ondanks twee festivalloze zomers heeft Best Kept Secret zeker niet stilgezeten. Het team heeft hard gewerkt aan een festival met een nieuw gezicht, met als lijfspreuk ‘the best of the known and unknown’. Hierbij staat het combineren van mensen, artiesten, kunst en andere creatieve concepten centraal, met muziek als ultieme verbinder. Dit resulteert onder andere in een gedeeltelijke nieuwe terreinindeling, nieuwe samenwerkingen – zoals areas gehost door Kiosk Radio en Radio Radio, en een nieuwe huisstijl voor het festival. Daarnaast behoudt het festival natuurlijk haar vertrouwde elementen zoals stages ONE, TWO en The Casbah.

Bezoekers kunnen deze zomer op 10, 11 en 12 juni voor het eerst proeven van het vernieuwde maar vertrouwde Best Kept Secret in de idyllische, natuurrijke omgeving van de Beekse Bergen.

Programma
Het volledige programma is te zien via https://www.bestkeptsecret.nl/program

Tickets
Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via https://bestkeptsecret.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Best Kept Secret
Datum: 
10-11-12 juni 2022
Locatie: 
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Reservatie:

Meer over