Youri vanlommel

Deze week verschenen in de pers artikels waaruit zou blijken dat Marktrock Dendermonde geen vervolgeditie zou kennen in 2015. Dit zou, volgens de persartikels, beslist zijn binnen het stadsbestuur.

Burgemeester Piet Buyse reageert hierop dat deze beslissing nog niet is genomen. Wel werd er binnen het stadsbestuur een grondige evaluatie opgemaakt van de voorbije editie van Marktrock Dendermonde (5 en 6 juli 2014). Deze evaluatie betrof zowel organisatorische, artistieke als financiële aspecten en somde zowel positieve als negatieve elementen op. “Het klopt dat er heel wat opmerkingen zijn geformuleerd”, aldus burgemeester Piet Buyse, “maar er werd nog geen beslissing over de toekomst genomen. Er komt in november eerst een overleg met de organisator nv Live Entertainment zodat ook zij van hun kant kunnen inbrengen hoe hun product kan bijgestuurd worden. Pas nadien kunnen wij een definitieve beslissing nemen”.

LIVE Entertainment betreurt de foutieve berichtgeving en bedankt burgemeester Piet Buyse voor dit ophelderend persbericht, nogmaals het bewijs van een fijne en constructieve samenwerking tussen de stad Dendermonde en LIVE Entertainment.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: