‘X-factor’, ‘Idool’, ‘Het leven zoals het is’, het lijkt wel of iedereen beroemd wil worden. Elk jaar genieten duizenden gewone mensen van hun eigen ’15 minutes of fame’ in quizzen, straatinterviews en talentenjachten om daarna te ontdekken dat wereldroem in Vlaanderen toch niet zo evident om dragen is. Nog moeilijker blijkt het om ex-BV te zijn, dat weet niemand beter dan de ex-slimste mens Bert Kruismans.

Bert Kruismans en co-auteur Peter Perceval kennen het BV-wereldje van binnenuit door hun werk in de media en schrijven vanuit die ervaring een bevattelijke gids voor iedereen die beroemd is, denkt het te zullen worden, of het heel graag zou willen zijn. Via een pak sappige anekdotes over het leven achter de schermen van het Vlaamse glamourland, maken ze het publiek wegwijs in de regels van het leven als idool. Geen potje bleef gedekt!

Bij deze voorstelling maakte het duo, dat eerder de bestsellerslijsten haalde met ‘België Voor Beginners’, ook een boek: ‘Wereldberoemd in Vlaanderen - Zelfhulpgids voor het BV-schap.’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: