Producent De Komedie Compagnie werd onlangs het slachtoffer van een inbraak in Theater Elckerlyc. De daders gingen er vandoor met een aanzienlijk bedrag aan kassagelden. Een grote tegenslag voor het team achter De Komedie Compagnie, nl. Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier. Zij baten sinds kort ook Theater Elckerlyc uit en zijn dus volop aan het investeren in deze nieuwe infrastructuur. De cast van Een Perfect Huwelijk nam daarom het initiatief om gratis een extra voorstelling te spelen. Danni Heylen, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck spelen dus de allerlaatste voorstelling van Een Perfect Huwelijk op zondag 18 mei om 20u15 t.v.v. De Komedie Compagnie en Theater Elckerlyc vzw. Een vol Theater Elckerlyc op die zondagavond, de allerlaatste voorstelling van dit seizoen, zou dan ook de kers op de taart zijn! Op die manier kunnen Dirk en Nico het geleden verlies door de inbraak deels recupereren. Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier danken hen bij deze voor dit bijzondere gebaar. 

Er waait een nieuwe wind in theater elckerlyc

De foyer van Theater Elckerlyc kreeg een frisse en opvallende make-over. Het team achter De Komedie Compagnie, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren, baat sinds kort ook de concessie uit van Theater Elckerlyc. Theater Elckerlyc wordt vooral een receptief theater voor kwaliteitsvolle voorstellingen voor een breed publiek. Ook bedrijven kunnen er terecht voor de organisatie van congressen, productpresentaties of een fijne VIP-traktatie. De foyer werd als eerste aangepakt, zodat de theaterbelevenis voor de bezoeker nog completer is. Deze straalt nu een warme, klassevolle sfeer uit en is ruimer geworden. In samenwerking met het bedrijf THEARENT steekt de foyer ook letterlijk 'in een nieuw kleedje' via een ingenieus WENTEX - systeem. De wanden kunnen immers gepersonaliseerd worden. Alweer een theaterprimeur in Vlaanderen. Kris De Bruyne ontwierp de indrukwekkende fotocollage in de foyer.

Een perfect huwelijk, de partykomedie van 2014

Op 25 april ging EEN PERFECT HUWELIJK van Robin Hawdon in première, met Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren, Danni Heylen, Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck.

Regisseur Dirk Lavrysen is bijzonder enthousiast over deze voorstelling. "De setting is alvast ideaal om mee aan het werk te gaan... Een bruidegom wordt wakker in de bruidssuite met een gigantische buil op zijn hoofd en naast hem in bed, een onbekend meisje! Hij herinnert zich zo goed als niks meer van het vrijgezellenfeest dat hij de avond voordien organiseerde om zijn vrijgezellenbestaan vaarwel te zeggen. Geef toe, het theaterfeest kan beginnen... Ik ben ervan overtuigd dat het publiek ongelofelijk gaat genieten en meeleven met onze bruidegom in Een Perfect Huwelijk". 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Een Perfect Huwelijk
Datum: 
18 mei 2014
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over