Drie toffe jonge studentes communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool te Gent mobiliseren gans Eeklo en omstreken op zondag 18 februari 2007 voor een grandioze shownamiddag ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Alles vindt plaats in de Evenementenhal in Eeklo, gelegen aan het Sportcomplex.

Annelies Valepyn, Aurélie Bursens en Freya Stevens, de 3 jonge studentes van de Arteveldehogeschool te Gent hebben dit nobel initiatief genomen om kankerpatiëntjes een hart onder de riem te steken. Zo vonden ze o.a. Pauline Grossen bereid om meter te worden van dit iniatiatief. De 3 studentes communicatiemanagement zorgen voor tal van bekend artiesten op het podium. Zo zullen onder meer Pim en Katerine van Star academy optreden, De Romeo’s, Christoff en Melissa (Eurosong For Kids) het beste van zichzelf geven op het podium. Filip D’haeze, ondermeer bekend van Enzo en Swoop, zal deze namiddag zorgvuldig aan elkaar praten. Hij brengt ook zijn eigen dansgroep Dance Tour meer voor een spectaculair optreden.

Natuurlijk is er buiten deze optredens nog veel meer te doen. Zo kunnen de jongste onder ons zich amuseren op het springkasteel of zich laten schminken. Voor de hongerige magen zijn er hapjes, drankjes en een heus “rijdend frietkot” en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kom op tegen kanker is er ook een sneltombola “altijd prijs” voorzien.

Annelies Valepyn, Aurélie Bursens en Freya Stevens hopen alvast minstens 600 bezoekers te mogen verwelkomen zodat hun eindwerk en initiatief geslaagd is. Kaarten kan je nu alvast kopen via de voorverkooppunten of www.benefieteeklo.be . In voorverkoop kosten de kaarten slechts 8 € en aan de kassa betaal je 10 €. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar betalen 5 euro en kinderen onder de 6 jaar mogen gratis de show bijwonen.

Wat hebben onze 3 dames nog nodig? Zij doen een warme oproep naar Eeklose sponsors, voor geldsponsoring en tombolaprijzen. Maar ook vrijwilligers die een handje uit de mouwen willen steken om de zaal klaar te zetten, voor de bediening te zorgen of de zaal op te ruimen zijn welkom. En natuurlijk hopen zij op een goedgevulde Evenementenhal op 18 februari zelf, dus allen daarheen! Giften zijn altijd welkom op het rekeningnummer ‘Benefiet Kom op tegen Kanker’ 890-4141508-27.

Wij hopen alvast jullie daar te zullen zien en dat dit prachtige initiatief een grandioos succes mag worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: