De top 5 real life superhelden

Geef het maar toe, we hebben allemaal weleens een superheld willen zijn. Helaas hebben we in de echte wereld geen radioactieve spinnen of speciale gammastraling waardoor we ineens superkrachten krijgen. Dat neemt niet weg dat er geen echte superhelden bestaan! Deze ongemaskerde superhelden zijn overal ter wereld te vinden en ze laten spectaculaire heldendaden zien. Het succes van Kick-Ass laat zien dat je ook zonder superkrachten een hele succesvolle superheld kunt zijn. Dave Lizewski a.k.a. Kick-Ass werd door zijn balls of steel (vooruit, zijn ijzeren botten hielpen ook wat mee) onverwachts een YouTube-sensatie in de eerste film, toen hij het in zijn eentje opnam tegen een bende die een man in elkaar wilden rossen. Vanaf 21 augustus keren Kick-Ass en Hit Girl terug in de zalen voor een nog heftiger en grootser avontuur in Kick-Ass 2. Ter ere van de ongekroonde koning van de amateursuperhelden, Kick-Ass, en zijn nieuwste film hebben we een top vijf opgesteld van real life superhelden. Let op: niet voor tere zieltjes!

5. Missy Fierce slaat overvaller in elkaar
Deze overvaller had de verkeerde dame voor zich! Helaas voor hem is de actie ook op beeld vastgelegd, wat misschien niet zo goed is voor zijn reputatie als badass overvaller. In de video zien we de overvaller proberen om de telefoon van onze heldin te stelen in een metrostation in Rusland. Wat de overvaller echter niet had verwacht is dat deze dame hem even goed kennis laat maken met haar rechtse! Zonder pardon timmert ze de overvaller in elkaar en weet ongedeerd weg te komen, met haar telefoon. De overvaller zal die avond genoegen moeten nemen met een welgeplaatste ijszak... Hit Girl would be proud!
Bekijk hier het filmpje!

4. Wonder Dog voert kick-ass redding uit op drukke snelweg
Niet alleen mensen kunnen superhelden zijn, ook honden kunnen er iets van. En met de trouwe viervoeter van Colonel Stars & Stripes, Eisenhower (echte naam Sophia), in Kick-Ass 2 kan een superhond natuurlijk niet uitblijven in dit rijtje. De spectaculaire redding vond plaats in Chili, waar zelfs de Fransen het weggedrag nog asociaal zouden vinden. Nadat een hond op de snelweg wordt aangereden, rent een andere hond de snelweg op om het lichaam van de aangereden hond weg te halen. De hond werd wereldnieuws en er kwamen massaal verzoeken binnen om de hond te adopteren. Helaas is de hond nog altijd een mysterie: er is geen baasje bekend en de Wonder Dog rende weg voordat wegwerkers hem konden vangen. Als je een dierenliefhebber bent, kun je dit filmpje beter niet bekijken.

3. Super Flash springt voor trein
Wat zou jij doen als je iemand op het spoor ziet vallen en er komt een trein aan? Voor de held uit dit filmpje was dat een makkelijke keuze: ervoor springen natuurlijk! In dit treinstation in Madrid liet een man zien dat hij beschikt over keien van ‘cojones’, wanneer hij een dronken man voor een denderende trein wegtrekt. Ai caramba! Het zweet staat tussen je billen wanneer je dit filmpje bekijkt: gaat onze dronkenlap voortaan beenloos door het leven of niet? Check it out!

2. Escalator Man redt jongetje van dodelijke val
Het lijkt zo voor de hand liggend: ouders dienen op hun kinderen te letten! Een kindje in een winkelcentrum in Turkije wist echter te ontkomen aan de greep van zijn ouders en vond de roltrap wel een mooie plek om te gaan spelen. Een van de winkeleigenaars had gelukkig flink wat koffie gedronken en was dus scherp; hij kreeg het jongetje in de gaten. Fragiele moederhartjes kunnen dit filmpje maar beter even overslaan, want deze video is niet geschikt voor zachte eitjes!

1. Kick-Ass vs. The Motherfucker
Dave Lizewski zette zichzelf in één keer op de kaart als zijn alterego Kick-Ass toen hij een man verdedigde tijdens een vechtpartij. Hij begon klein met een zelfgemaakt pak en het doel om een vermiste kat terug te brengen naar zijn baasje, maar het liep net even anders! Ineens was hij de superheld van het volk. Met Hit Girl keert hij in Kick-Ass 2 terug om The Motherfucker te verslaan. Gelukkig is hij niet alleen, want zijn heldendaden hebben anderen ook geïnspireerd om wat ass te kicken. Samen met de leden van Justice Forever nemen Kick-Ass en Hit Girl het op tegen The Motherfucker (voorheen Red Mist) en zijn Toxic Mega Cunts.
Ben je ook klaar voor je eigen heldenstatus? Doe dan eerst nog wat inspiratie op bij Kick-Ass 2! Vanaf 21 augstus draait deze brute actiefilm in de zalen.
Bekijk hier de trailer!

Kick-Ass 2 vanaf 21 augustus in de zalen
Kick-Ass, Hit Girl en Red Mist zijn terug voor het vervolg op de satirische wereldwijde succesfilm van 2010: Kick-Ass 2. De krankzinnige moed van Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspireert een groep actievoerders met zelfgemaakte maskers, geleid door kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey), en onze held gaat met hen mee op patrouille. Wanneer deze amateursuperhelden belaagd worden door Red Mist (Christopher Mintz-Plasse)—die zich omgedoopt heeft tot The Mother Fucker—kan alleen Hit Girl met haar messen (Chloë Grace Moretz) hun leven redden.

Trailer

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: