We mogen onze fans verblijden met twee topnamen die aan de line-up werden toegevoegd. Vrijdag komt Seeed, de Berlijnse dancehall-hip hop big band van Peter Fox (u kent hem misschien van zijn zomerhit Haus am See) ons aan het dansen brengen. Het zestienkoppige (!) Seeed heeft een schitterende livereputatie en speelt al jaren talloze festivals en concertzalen volledig plat.

Zaterdag maken we het even stil voor de wondermooie songs van de Britse singer-songwriter Ben Howard. Een speciale gebeurtenis want deze publiekslieveling is niet vaak op Belgische bodem te bekijken.

Volgende week meer namen!

De voorverkoop verloopt via www.couleurcafe.be, waar u ook de praktische info en meer details over de geprogrammeerde artiesten vindt. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor de laatste updates. Voor de pers is er ook  een mediasite met foto's en logo's in hoge resolutie foto’s... (link onderaan).

Line-up per dag

De nieuwe namen staan in het vet, meer bevestigingen volgen binnenkort.

VRIJDAG 27/06: Seeed – Basement Jaxx Morcheeba - Dilated Peoples – Skip & Die 
ZATERDAG 28/06: Ben Howard - Chance the Rapper - Chinese Man – Akua Naru - Laura Mvula
ZONDAG 29/06: Jurassic 5 – Alpha Blondy - Protoje & The Indiggnation  - John Butler Trio - The Soul Rebels Youssoupha –Suarez

Gebruik het openbaar vervoer

Met je Couleur Café ticket kan je gratis van en naar het festival reizen via de bussen, trams en metro’s van de MIVB en onze eigen nachtbussen. De NMBS geeft 50% korting op treinreizen van en naar Brussel van vrijdag 27 tot maandag 30 juni. Bijna 30.000 festivalgangers maakten de voorbije jaren gebruik van dit aanbod.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
27- 28- 29 juni 2014
Locatie: 
Tour & Taxis Brussels

Reservatie:

Meer over