De Britse muzikant Ben Howard geeft twee concerten op maandag 19 en dinsdag 20 juni in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 24 maart om 10:00 uur via carre.nl

Sinds de release van zijn debuut album 'Every Kingdom' (2011) is er veel veranderd voor de Britse muzikant Ben Howard. Het album behaalde driemaal de platina status, maar in plaats van een herhaling van zetten koos Ben op zijn opvolgende albums voor een ander geluid. Muzikaal opereert Ben nu in zijn eigen muzikale universum, zijn bekwaamheid met de akoestische gitaar vult hij net zo moeiteloos aan met elektronische invloeden die op zijn laatste 4 albums sluimeren op de achtergrond of juist naar de voorgrond treden.

Zijn recente album 'Collections From The Whiteout' (2021) debuteerde op #1 in de album lijsten van het Verenigd Koninkrijk. Howard staat aan de vooravond van zijn vijfde album en hij is klaar om een deel van zijn nieuwe materiaal al live aan zijn fans te laten horen.

Ben wordt door de pers gelauwerd als een aangrijpende live artiest. Samen met zijn uitgebreide band biedt hij keer op keer een betoverende, intense en krachtige liveshow. Vanwege zijn teruggetrokken bestaan zijn concerten van Howard een zeldzame en niet te missen ervaring.

BEN HOWARD
Maandag 19 en dinsdag 20 juni 2023 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 31,90 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/benhoward
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 maart om 10.00 uur via www.carre.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over