De line-up van de 39ste editie van Cactusfestival krijgt meer en meer vorm. Eerder werden de komst van onder andere BALTHAZAR, WHITE LIES, THE TALLEST MAN ON EARTH, BLACK BOX REVELATION, HOT CHIP en HET ZESDE METAAL aangekondigd. Nu worden de Amerikaanse singer-songwriter BEN HARPER en z'n vaste begeleidingsband THE INNOCENT CRIMINALS aan deze affiche toegevoegd. Zij zakken op zaterdag 11 juli af naar het Brugse Minnewaterpark.

BEN HARPER is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige artiesten die op deze aardbol rondlopen. Hij maakte in 1994 zijn entrée in de muziekscene met zijn debuut 'Welcome To The Cruel World'. Twee decennia later is Harper een gerespecteerd singer-songwriter met een indrukwekkend genreoverschrijdend palmares. De Amerikaanse multi-instrumentalist met de eeuwige hoed exploreerde door de jaren heen alternative, rock, funk, roots, reggae, soul en folk en bundelde die invloeden samen in acht albums, waaronder het Grammy-genomineerde 'Lifeline' en het meeste recente met z’n vaste begeleidingsband THE INNOCENT CRIMINALS, 'Call It What It Is'.

Op het podium etaleert Harper die diversiteit met evenveel bravoure als op zijn platen. Bovendien heeft hij een heel speciale band met ons land. Hij beleefde er z’n eerst grote optreden buiten de Verenigde Staten en keert dan ook graag naar België terug. Exclusief concert!

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cactusfestival 2020
Datum: 
vr 10 - za 11 - zo 12 juli 2020
Locatie: 
Minnewaterpark Brugge

Reservatie:

Meer over