James bracht zonet zijn tweede single “You’re Nobody ‘til Somebody Loves You” uit, mede geschreven door James zelf, en geproducet door TMS (Emeli Sandé, Professor Green). De zanger kondigde enkele weken geleden zijn eerste Europese tournee aan, die op 25 februari 2014 ook in de Ancienne Belgique te Brussel halt zal houden.

De wereld leerde James kennen toen hij auditie deed voor The X Factor UK, waar hij een emotionele cover bracht van het nummer “Young” - oorspronkelijk van de Britse zangeres Tulisa -. De jury werd van zijn sokken geblazen en voorspelde een grote toekomst voor James.

Zijn grote doorbraak kwam er met eerste single “Impossible”, die hij uitbracht na de finale. Het nummer sloeg in als een bom en werd met 255.000 downloads in 48 uur de succesvolste single van het jaar. Wereldwijd gingen ruim 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank  en werd het  #1 in de iTunes charts in 34 verschillende landen. “Impossible” werd ook de best verkopende winnaars single ooit in de X Factor geschiedenis.

Tracklist

  1. You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You
  2. Get Down
  3. New Tattoo
  4. Impossible
  5. Lie Down
  6. Recovery
  7. Roses
  8. Supposed
  9. Suicide
  10. Is This Love?
  11. Certain Things
  12. Smoke Clouds
  13. Flyin’
  14. Emergency
  15. You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You (Acoustic)
  16. Impossible (Acoustic)
  17. Get Down (Acoustic)
  18. Supposted (Acoustic)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
James Arthur
Datum: 
25 februari 2014
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel
Meer informatie
Meer over