Natalia bevestigde enkele dagen geleden nog dat ze zeker op het podium zou staan op Suikerrock maar spijtig genoeg schrapte ze nadien haar tournee volledig. De organisatoren van Suikerrock gingen dus snel op zoek naar een waardige vervanger en zij vonden die ook want Belle Perez komt samen met haar band het centrum van Tienen latino laten dansen. Hier twijfelen we dan ook niet aan want wees maar gerust dat al haar grote hits de revue zullen passelen.

Eind augustus komt het nieuwe hitalbum "Gotitas de amor" van Belle Perez en in absolute primeur zal Belle enkele nieuwe nummers uit dat album toevoegen aan de setlist van haar concert op Suikerrock!

Om dit optreden in laatste instantie nog mogelijk te maken hebben zowel Perez als enkele muzikanten hun vakantie moeten herplannen. Als dit een indicatie is van hoeveel zin ze erin hebben, dan belooft dit een spectaculair optreden te worden! Niet te missen dus op zondag 30 juli om 19u, Grote Markt, Tienen.

Kate wax vervangt Sold Out op Stella Backstage
Ook een vervanging op de Stella Bak Stage waar de sympathieke Kate Wax zal afsluiten op vrijdagavond met een stevige electro act. Deze Zwitserse met Tibetaanse roots zal niet alleen volgend weekend op de Love Parade in Berlijn haar opwachting maken maar ook in Tienen komt ze haar debuutalbum "Reflections Of The Dark Heat" live voorstellen. Speciaal voor de gelegenheid met drummer. De plaat werd overigens recent geremixt door o.a. Ellen Allien en haar tracks duiken op in allerlei dj-mixen, zoals die van Soulwax in MixMag. Om naar uit te kijken: KATE WAX live (Mental Groove, ORANGE APE, Geneva)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: