'El mundo bailando', het nummer waarmee Belle Perez een plaatsje hoopte te bemachtigen in Eurovisieland, begin dit jaar, is goed op weg om internationaal door te breken. In België moest de Spaans Belgische de duimen leggen voor Kate Ryan die naar het Eurovisiesongfestival mocht. Maar de eurosongsingel van Belle stormt richting buitenland. Nederland bezweek dit jaar al voor het aanstekelijke nummer, een release in Duitsland werd reeds ingepland en nu lijkt ook Malta in de ban te geraken van het bailando-gevoel.

'El mundo bailando' werd immers gekozen als themasong voor het prime-time televisieprogramma “Fil-Pjazza tar-Rahal” op de Nationale Omroep in Malta. Belle is special guest in de uitzending van vrijdag 22 september. Besprekingen voor de release van de singel alsook album zitten in een beslissende fase.

Het mag duidelijk zijn dat Perez’ latinosound ook over de landsgrenzen heen inslaat als een bom. Haar concert in Heineken Music Hall Amsterdam op 6 oktober is al een tijdje uitverkocht. Met meer dan 5.000 enthousiaste fans zal Belle er haar nieuwe tour 'Latin Fever' boven de doopvont houden. Info omtrent Belle’s 'Latin Fever'-tour is terug te vinden op www.belleperez.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: