Afgelopen donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag was Belle Perez nog de speciale gast van Frans Bauer tijdens diens concerten in het Antwerps Sportpaleis. In mei staat de Spaans-Belgische Latinodiva met haar eigen show op de planken van Vlaanderens populairste evenemententempel. En dat niet 1, maar 2 keer! Om de vraag naar kaarten te kunnen blijven beantwoorden, komt er een extra show op zondag 7 mei om 19.00 uur.

Frans Bauer gaf het in het Sportpaleis al aan: het loopt storm voor Belle´s Mega Latino Concert op zaterdag 6 mei. Omdat de zaal die avond al tot in de nok gevuld is, werd het licht op groen gezet voor een tweede avond met Belle Perez. Ook op zondag 7 mei om 19.00 uur zal het Sportpaleis tot een waar Latinopaleis worden omgetoverd! Belle brengt haar eigen 13-koppige band en dansers mee en zorgt met haar swingende latinosongs en een wervelend lichtspektakel voor een onvergetelijke show die niemand mag missen.

De show op zondag heeft zitplaatsen op het middenplein. Kaarten kosten € 32,50, € 27,50 en € 17,50, exclusief service- en portokosten, en zijn in voorverkoop verkrijgbaar via Tele Ticket Service 070/345.345 of www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Alle info omtrent Belle´s Mega Latino Concert is ook terug te vinden op www.belleperez.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: