Dimitri Vegas en Like Mike op 38e plaats in DJ MAG TOP 100

Afgelopen nacht werd tijdens het Amsterdam Dance Event de verkiezingsuitslag van de jaarlijkse DJ MAG Top 100 bekendgemaakt. Deze lijst wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 700.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete DJ van het afgelopen jaar. De populairiteits poll bestaat al 15 jaar en voor de tweede keer op rij krijgen de Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike een mooie plaats in de lijst. De broers uit Willebroek scoren een 38e plaats en zetten zich zo in de lijst waar Armin Van Buuren, Tïesto en Avicii en David Guetta de top aanvoeren.

Andere topnamen uit de DJ MAG Top 100 lijst zijn onder andere Swedish House Mafia, Carl Cox, Deadmau5, Steve Aoki, Paul van Dyk, Richie Hawtin, Martin Solveig... Traditioneel is deze dj-poll een afspiegeling van wie er het komende jaar op de verlanglijst van promotors, clubs en festivals over de hele wereld zal staan. Vorig jaar kon de DJ Poll rekenen op 500.000 stemmen vanuit 167 landen en daarmee is deze ranking de grootste dancemusic poll ter wereld.

Het is heel hard werken om één van de 100 zeer gegeerde plaatsen te bemachtigen. Dimitri Vegas & Like Mike reisden het afgelopen jaar de wereld rond, stonden opnieuw op het hoofdpodium van Tomorrowland en brachten heel wat nieuwe tracks uit. Hun optreden op Tomorrowland herbeleven kan je via Dimitri Vegas & Like Mike aftermovie. Dimitri Vegas: “We hebben een hele drukke zomer achter de rug. Tomorrowland is vaste waarde, maar we hebben ook getoerd in Amerika, Canada, Zuid Amerika, Azië en Australië. En als we in België waren, hebben we hard gewerkt in de studio. De afgelopen jaren waren intensief en dat zal nog even zo blijven maar we doen dit met hart en ziel. Een vermelding in de DJ MAG TOP 100 lijst geeft ons een mega boost.”

Vorig jaar scoorde Dimitri Vegas en Like Mike een mooie 79e plaats op de DJ MAG TOP 100 lijst, maar dit jaar wordt hun harde werk beloond en schuiven ze maar liefst 41 plaatsen op en prijken ze op een welverdiende 38eplaats. Dit is de kroon op het harde werk van de afgelopen jaren en de populariteit van de dj’s blijft groeien. Hun facebookpagina telt meer dan 700.000 fans, waarvan de meesten uit België komen en dit getal belooft de komende maanden exponentieel te stijgen. Om hun facebookfans te bedanken hebben ze net een video uitgebracht van hun nieuwe plaat in samenwerking met de Amerikaanse rapper Lil Jon en de Belgische dj Coone: MADNESS. Deze video werd in amper 2 dagen tijd bijna 400.000 keer bekeken.

Naast alle optredens was afgelopen jaar ook muzikaal een groot succes voor Dimitri Vegas & Like Mike. Grote namen uit de muziekwereld vinden tegenwoordig blindelings de weg naar hen voor remixes. Ze remixten onder andere songs voor Lady Gaga Jennifer Lopez, LMFAO & Pitbull. Ze brachten heel wat nieuwe nummers en werkten hiervoor samen met onder andere Afrojack, Sander Van Doorn, Laidback Luke, Steve Aoki en Kelis. Er werden tracks gereleased op grote labels zoals Dim Mak van Steve Aoki , Size van Steve Angello of hun alsmaar groeiende eigen label 'Smash The House'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: