Wie verwacht dat je bij Kinepolis enkel films kan bekijken, kreeg al meermaals het tegendeel bewezen. Met ‘Cultuur in de Cinema’ brengt Kinepolis ook een heel ander soort voorstellingen. Behalve opera, balletvoorstellingen, klassieke muziek en dans biedt ‘Cultuur in de Cinema’ ook een uitgebreid programma aan toptheaterstukken. In het kader van NT Live, het live theaterprogramma van het London National Theatre, wordt een uitzonderlijke reeks toneelvoorstellingen rechtstreeks via satelliet in HD uitgezonden in Kinepolis Antwerpen, Brussel en Imagibraine.

Kinepolis brengt op 16 mei om 19u30 met ‘This House’ de laatste live theatervoorstelling van wereldniveau wat betreft dit theaterseizoen.

Beschrijving ‘This House’:
1947: in de gangen van Westminster weerklinkt het geluid van gekibbel en geruzie tussen verschillende Britse politieke partijen. In het parlement gaat het er woelig aan toe, stemmen worden gewonnen en verloren en er ontstaan zelfs vuistgevechten in bars. Het is een periode waarin vele oude politici sterven en de oude tradities dan ook plaats moeten maken voor nieuwe ... De strijd naar macht is nog nooit zo groot geweest.

Tickets voor ‘Theater in de Cinema’ kosten €21,00 (of €19,00 als kortingstarief voor Kinepolis Student Card, groepen vanaf 10 personen en specials). Voor het volledige cultuurprogramma van Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be/cultuur.

Opgelet: de toneelstukken zijn in het Engels ondertiteld! Het vermelde uur is het tijdstip waarop de voorbeschouwing (introductie en interviews) live start. De theatervoorstelling zelf start een half uur later. Kinepolis trakteert iedere bezoeker ook op een welkomstdrankje bij aanvang van de voorbeschouwing, zodat men in een aangename sfeer ten volle kan genieten van de opvoering.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: