Alle remmen los voor zij die houden van Game Boy’s, Tamagotchi’s en Pokémon, want op zaterdag 8 april is er de 10de verjaardag van ‘I love the 90’s - The party’. De vetste 90’s schijven hoor je op de grootste 90’s party van Europa, die opnieuw plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena (België).

De organisatoren trekken alle registers open. “Met Ice Mc, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, DJ Peter Project, Zippora, Cherry Moon Live en Vengaboys, hebben we nu al een sterke line-up. En dan moet ik fel op mijn lippen bijten om onze headliner niet te vertellen. We maken hem binnenkort bekend, maar ik kan wel al zeggen dat we opnieuw stunten”, zegt I love the 90’s-resident DJ Ward.

Maar, dat is nog niet alles; dankzij Sunweb én de Prins van Oranje, kan jij een unieke wintersportervaring meemaken. Hou je van skiën en ben je zoals velen ook gek op de jaren negentig? Zet de muziek van Snap, Scooter en 2 Brothers on the 4th floor je aan het dansen? Dan moet jij mee naar de exclusieve I love the 90’s pre-party in Les Deux Alpes. Sunweb brengt je naar het mooiste skigebied van Frankrijk en laat je meegenieten van de exclusieve dj-sets van DJ Ward. “Al jaren wordt er gesproken over een I love the 90’s pre-party en nu de 10de editie er zit aan te komen, is het eindelijk zover! We reizen tijdens de krokusvakantie; we vertrekken maandag 27 februari en we zijn terug op vrijdag 3 maart. Skiën in één van de mooiste skigebieden van Europa, gecombineerd met een exclusieve I love the 90’s party. Wat moet een mens nog meer hebben?”, zegt DJ Ward enthousiast.

Het feestje wordt compleet, want ook de wereldberoemde DJ Robert Abigail is in Les Deux Alpes van de partij.De maker van de ‘Mojito song’ brengt ook zijn veelbelovende Robert Abigail Academy-studenten (Partycapture, Double Dazzle en 13 AMPS) mee naar de Franse Prins van Oranje. Maar, waarom moet je meegaan? Voor DJ Ward is het eenvoudig: “Je gaat skiën in één van de mooiste skigebieden van Europa en ’s avonds geniet je van een exclusieve I love the 90’s party met alleen maar 90’s hits en klassiekers. Mensen hebben de keuze; ofwel horen ze van anderen hoe leuk en hoe exclusief het was, ofwel gaan ze mee. Als je dat laatste van plan bent, dan zou ik niet te lang wachten om te reserveren want de plaatsen zijn beperkt.

Ga dankzij Sunweb met I love the 90's naar Les Deux Alpes, in de krokusvakantie. Reserveer nu je plaatsen via http://wintersport.sunweb.be/ILT90_Les2Alpes

Op www.ilovethe90s.be bestel je je tickets voor de 10de editie. Die vindt plaats op zaterdag 8 april in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van Vengaboys, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, Ice Mc, DJ Peter Project, Zippora en Cherry Moon. DJ Ward is MC en verzorgt de party tussen en na de optredens.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I love the 90’s
Datum: 
8 april 2017
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over