Op zaterdag 23 augustus beleef je in Kinepolis hoe Violetta de sterren van de hemel zong in Milaan tijdens haar concerttour doorheen Europa. Deze live concerten van de populaire Disney Channel- serie zitten vol zang, dans en heel veel speciale momenten. In deze verbazingwekkende show ontdek je ook hoe Violetta, Léon, Diego en alle anderen repeteren en zich klaarmaken voor dit magisch spektakel, met exclusieve beelden achter de schermen.

Ook de avant-première van de eerste aflevering van het tweede en gloednieuwe seizoen van Violetta staat op de planning. Als allereerste zal je een zelfverzekerde Violetta zien die zoals vanouds schittert op het podium met haar vrienden. Violetta zal het echter niet gemakkelijk hebben want ze krijgt te maken met nieuwe uitdagingen in Studio 21. Daarbij komt dat haar vader, Herman, niet van plan is om zijn kleine meisje zomaar los te laten. Hij volgt haar overal en jaagt nieuwe liefdes weg... Violetta beleeft dus heel wat avonturen!

Na afloop krijg je ook nog een swingende goodiebag.

Praktische informatie

  • Zaterdag 23 augustus om 14u30
  • In Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Brussel, Oostende, Kortrijk en Brugge Tickets kosten €13,95 (concert + avant-première + goodiebag)
  • Meer informatie op de website van Kinepolis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: