Beleef een sfeervolle Kerst met Udo!

Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt. Iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en hij combineert de twee met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar het hart te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen.

Udo stelde een speciaal kerstprogramma samen, dat past bij de meest romantische periode van het jaar. Samen met een pianiste, een handvol strijkers, een gitarist en een percussionist dompelde Udo je onder in de kerstsfeer. En Kerst 2012 werd een succes!

Voor deze speciale concerten in 2013 laat Udo zich, naast twee van zijn vaste muzikanten Chris Van Nauw (gitaar) en Jan Samyn (percussie),  begeleiden door vijf jonge, getalenteerde dames, die net als hij muziek ademen: Tylaine Van den Broeck begeleidt Udo aan de piano en 4 fantastische violistes en contrabassist Christophe Devisscher doen de rest.

Zij spelen melancholische melodieën, evergreens en kerstklassiekers die een persoonlijke touch hebben gekregen. Het is immers geen geheim dat Udo graag met songs aan de slag gaat en die naar zijn hand zet. Een aantal voorbeelden : White Christmas, Ave Maria, Stille Nacht enz.

Tijdens zijn kersttour zal hij trouwens verrassen met een paar klassieke muziekstukken. Een uitdaging die hij graag wil aangaan om jouw Kerst nog mooier te maken.

Speeldata

  • 7/12 : Bever (St-Martinuskerk)
  • 20/12 : Geraardsbergen (St-Bartholomeuskerk)
  • 21/12 : Aalst (St-Pauluskerk)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kerst met Udo
Datum: 
7 december 2013
Locatie: 
St-Martinuskerk, Bever
Meer over