Op dinsdag 13 november vertoont Kinepolis België in elf van haar vestigingen de Coldplay concertfilm Coldplay Live 2012. Later deze maand staan in Kinepolis ook nog concerten van Queen en The Doors op het menu.

Live 2012 is Coldplay’s eerste concertfilm in 9 jaar. De film registreert Coldplay’s befaamde Mylo Xyloto tournee, met concerten die sinds de start in juni 2011 al door meer dan 3 miljoen fans beleefd werden. Wie deze beleving van muziek, beeld en sfeer opnieuw wil meemaken, kan reeds op 13 november terecht bij Kinepolis. Kinepolis biedt haar bezoekers de exclusieve en unieke kans om Coldplay in al zijn glorie te ervaren op het bioscoopscherm

Live 2012 bevat beelden uit de verschillende concerten, onder andere in Parijs - Stade de France en Montreal - Bell Centre en de bands bejubelde optreden op Glastonbury 2011, toen Coldplay de Pyramid Marquee afsloot voor een uitzinnig thuispubliek.

Chris Martin van Coldplay: " Onze fans zijn door de jaren heen een steeds groter deel van het concert geworden. Ze zijn luidruchtig, divers, energiek. Ze zorgen dat onze songs beter klinken dan we het zelf kunnen. We wilden het onvergetelijke gevoel dat ze ons geven vastleggen. Daarom hebben we deze concertfilm gemaakt."

Regisseur Paul Dugdale: "Op het grote doek komt het epische karakter van de concerten het best tot zijn recht. Ik vind het waanzinnig dat de bioscoopbezoekers Coldplay Live 2012 kunnen ervaren in eersteklas visuele kwaliteit met spectaculair geluid en in zalen vol fans.”

Tickets €12 normaal / €10 reductie (op vertoon van je Kinepolis Student Card 2012-2013) zijn vanaf vandaag te koop via www.kinepolis.be en aan de kassa van de bioscopen.
Met dit concert gaat de November Concertmaand van Kinepolis van start. Later deze maand kunnen bezoekers ook genieten van concerten van Queen en The Doors. Voor meer informatie, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: