Gabriel Rios wordt toegevoegd aan de muzikale affiche van BEL10 van Radio 1. Rios speelt op donderdag 25 juni tussen 15 en 16 uur een gratis concert aan het Rado 1-Café op de Kunstberg in Brussel.

Gabriel Rios staat al bijna vijftien jaar aan de top van de Belgische muziek. De Puerto Ricaan pendelt sinds enkele jaren tussen Gent en New York, hij is zelfs vaker in de VS dan in België. Zijn komst naar BEL10 is dan ook behoorlijk exclusief. Rios zal op donderdag 25 juni tussen 15 en 16 uur enkele nummers live brengen aan het Radio 1-Café aan de Kunstberg in Brussel.

Naast het extra concert van Rios zijn er aan het Radio 1-Café nog dagelijks gratis concerten in openlucht rond de klok van 13 uur. Op maandag is Sioen van de partij, op dinsdag Het Zesde Metaal, op woensdag Bony King, op donderdag The Scabs en op vrijdag Buurman.

Over BEL10

Nog tot en met rijdag 26 juni kampeert Radio 1 op de Kunstberg in Brussel om er vanuit het Radio 1-Café elke werkdag van 6 tot 19 uur BEL10 te maken. Elke dag staat een ander thema centraal, waarover luisteraars samen met de bevoegde ministers, politici en experten komen debatteren. Elke dag werkt ook een groep van tien luisteraars concrete beleidsvoorstellen uit voor de samenleving van morgen. Thema's die deze week nog aan bod komen zijn onder andere onderwijs, zorg en ondernemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: