Illumination heeft een wereldwijd publiek betoverd met geliefde successen als Verschrikkelijke Ikke 1 en 2, De Lorax en het verdwenen bos en Minions, die nu de tweede meest-verdienende animatiefilm allertijden is. Nadat Huisdiergeheimen uitkomt in de zomer van 2016, zal Universal Sing uitbrengen tijdens de kerstperiode van 2016. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton en Tori Kelly spelen mee in deze muzikale komedie over de zoektocht naar het schitterende talent dat iedereen in zich heeft.

Het verhaal speelt zich af in een wereld zoals de onze, maar dan volledig bewoond door dieren. Buster Moon (Academy Award® Winnaar Matthew McConaughey) is een stijlvolle koala die de leiding heeft over een groots theater dat in vergetelheid raakt. Buster, een eeuwige optimist die soms wel humeurig is, houdt zielsveel van zijn theater en zal er dan ook alles aan doen om het te behouden. Om te vermijden dat zijn droom en ambities verloren gaan, grijpt hij de allerlaatste kans die nog rest door wereld’s grootste zangcompetitie te produceren.

Vijf kandidaten worden geselecteerd voor deze uitdaging: Een muis (Seth MacFarlane) die even charmant als oneerlijk is, een verlegen tienerolifant (Tori Kelly) met enorme podiumangst, een overwerkte moeder (Academy Award® winnares Reese Witherspoon) van een nest van 25 biggetjes, een jonge gangstergorilla (Taron Egerton) die niets liever wilt dan zich los te maken van zijn criminele familie, en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) dat worstelt om haar verwaande vriendje achter zich te laten en solo te gaan. Ieder van hen hoopt op het podium van Buster de kans te krijgen hun leven voorgoed te veranderen.

Sing bevat meer dan 85 hits. De film is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy. Universal Pictures zal Sing distribueren.

Geregisseerd door: Garth Jennings

Met: Matthew McConaughey, Seth McFarlane, Tori Kelly, Reese Witherspoon, Taron Egerton, Scarlett Johansson, John C. Reilly

Vanaf 21 december 2016 in de bioscoop

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: