Dit weekend vond in Disneyland® Paris de aftrap plaats van « Mickey and the Magician », een gloednieuwe show waarin dans, live muziek en illusies gecombineerd worden. Voor deze gelegenheid zakten enkele Bekende Vlamingen af naar het Park om samen met Mickey ondergedompeld te worden in de wondere wereld van de magie. De show is nog tot en met 8 januari 2017 te ontdekken in het Animagique Theater (Walt Disney Studios Park).

Kürt Rogiers, Lola Obasuyi en goochelaars Kobe Van Herwegen en Joran Custers kregen de eer om de première van « Mickey and the Magician » bij te wonen en de dappere muis te volgen tijdens zijn avontuurlijke ontmoetingen met enkele magische Disney figuren.

Na de voorstelling kregen ze allen de mogelijkheid om oog in oog te staan met de sterren van de show voor een extra vleugje magie. Winnares van The Voice van Vlaanderen, Lola Obasuyi, perfectioneerde samen met de Goede Fee de jurk van Cinderella. Mickey toonde Joran Custers, ook wel bekend als goochelaar Jahon van VTM Kzoom, dat hij ondertussen al heel wat meer truukjes achter de hand heeft, of beter gezegd in zijn hoed heeft.

Goochelaar Kobe Van Herwegen ontmoette Geest van Alladin, het kleurrijke figuur dat tijdens de show « Mickey and the Magician » zijn beste beentje voorzet tijdens een tapdans opvoering.

De Goede Fee, Geest en Rafiki helpen Mickey een handje

De geheime zolder van de goochelaar staat vol met verbazingwekkende kunstvoorwerpen, bijzondere rekwisieten en mysterieuze objecten, zoals een hoed, een kandelaar, een zoötroop, een lamp en een kristallen bol. En elk voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Mickey is afgeleid van zijn taak om het atelier op te ruimen en hij begint de magie binnen elk object op te roepen. Mickey begint aan een buitengewone reis vol met magische illusies en ontmoet daarbij iconische Disney tovenaars.

Dit weekend was eveneens de perfecte gelegenheid om de komst van de zomer te vieren en te genieten van de zomeractiviteiten in het Disneyland Park : Kürt Rogiers en dochters Lola en Merlijn hadden een gezellig onderonsje met Knabbel en Babbel op Main Street U.S.A.

De Goede Fee uit Assepoester gebruikt haar beroemde toverspreuk Bibbidi Bobbidi Boo’. Rafiki, de mysterieuze mandril uit De Leeuwenkoning herinnert Mickey aan de betekenis van ‘The Circle of Life’. De Geest uit Aladdin voert een excentriek nummer op voor Mickey op de muziek van het bekende lied ‘Friend Like Me’. Lumière, de Franse kandelaar uit Belle en het Beest heeft een verrassing voor Mickey in petto met zijn nieuwe betoverende versie van ‘Be Our Guest’. Tot slot laat Elsa uit Frozen Mickey zien hoe hij kan loslaten met ‘Let It Go’!

Een betoverende zomer dankzij Frozen

De show « Mickey and the Magician » is niet het enige moment voor de bezoekers om Elsa en de andere helden uit « Frozen » te bewonderen. De knotsgekke sneeuwman, die droomt van de zon en de warmte, realiseert zijn droom tijdens de zomer in Disneyland Paris.

Dankzij het grote succes in 2015 is de “Frozen Sing-along” show met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en al hun vrienden opnieuw te zien in het Chapparal Theater (Frontierland), in het Disneyland Park.

Bezoekers kunnen Anna en Elsa eveneens bewonderen tijdens hun rit in een glinsterende paardenkoets tijdens “Frozen: A Royal Welcome”, tijdens “Disney Magic on Parade!” en tot slot ook in de avondshow Disney Dreams®!

En tal van andere verrassingen

Deze zomer heeft Disneyland Paris tal van andere verrassingen in petto. Zo is er onder andere de nieuwe belevenis in Discorveryland Theater in het Disneyland Park die bezoekers laat meekijken achter de schermen van het creatieve proces dat geliefde Disney figuren en verhalen tot leven brengt. Drie van de meest populaire korte animatiefilms van Disney & Pixar worden voor de allereerste keer uitgezonden in 4D. Door middel van een 3D-bril, dringen de bezoekers binnen in de imaginaire werelden van : Get a Horse met Mickey in de hoofdrol, For The Birds met nieuwsgierige kleine vogels die neerstrijken op een telefoonlijn en La Luna, een tijdloos verhaal rond het ongebruikelijke leven van een jonge man.

De Jedi Training Academy1-3 verwacht jonge Padawans tussen 7 en 12 jaar in Videopolis®, in het hart van Discoveryland, voor een opleiding door een Jedi Master. Opgepast... Darth Vader en zijn Stormtroopers staan op de uitkijk! Zijn de jonge Jedi leerlingen klaar om de helden van de STAR WARS saga te ontmoeten in deze interactieve unieke show voor het hele gezin? Een unieke ervaring! May the force be with them!

Beleef Frozen Summer Fun met Anna, Elsa en hun trouwe vrienden Kristoff en Olaf en ontdek Mickey in zijn magische rol en tal van andere verrassingen. Afspraak in Disneyland Paris t/m 18 september 2016 !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: