• “Kings of the stadium… a dazzling slice of pure paradise” London Evening Standard
  • “A planet-sized visual spectacle” The Guardian
  • “A colourful, vibrant celebration of life” The Telegraph

Hoera voor Coldplay! De Britse band verkocht vandaag vlotjes 2 shows in het Koning Boudewijnstadion uit. Dat is goed voor 2x 50.000 tickets. De "A Head Full Of Dreams Tour" van Coldplay houdt op woensdag 21 juni en donderdag 22 juni halt in Brussel.

Via ticketmaster.be wordt een wachtlijst geopend. Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan zullen deze worden toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het first come, first served-principe. Het is steeds zinvol te registreren op deze lijst.

Belangrijk: Wees alert! Ondanks het feit dat er een wettelijk kader is dat de doorverkoop van tickets aan banden legt, worden er alweer tickets doorverkocht via internet. Deze op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal – geen garantie tot geldigheid. Meer info hierover via ilovemyticket.be en via de website van FOD Economie.

De "A Head Full Of Dreams Tour" ging in maart van start in Zuid-Amerika. Daaropvolgend speelde de band in Europa - met 4 uitverkochte Wembley Arena shows in Londen als hoogtepunt. Net rondde Coldplay het Amerikaanse luik van de tournee af. Waar Coldplay ook speelde, het publiek was uitzinnig. Meer dan 2,5 miljoen tickets werden inmiddels verkocht voor deze show die de band zelf, in samenwerking met de gerenommeerde productie-designers Misty Buckley en Paul Normandale, bedacht en samenstelde. De tournee reist in december naar Australië en Nieuw-Zeeland.

"A Head Full Of Dreams", het jongste album van Coldplay, ging al 4 miljoen keer over de -al dan niet virtuele- toonbank sinds de release in december 2015. Met "Adventure Of A Lifetime", "Hymn For The Weekend" en "Up&Up" scoort Coldplay wereldhits. De bijhorende clips zijn goed voor meer dan een miljard views op YouTube. Single vier, de titeltrack van het album, is net uit en aan zijn opmars bezig. Kers op de taart: vorige week werd bekend gemaakt dat Coldplay vier nominaties voor de MTV EMA’s op zak heeft waaronder die voor Beste Live Act.

Alle info omtrent deze concerten via livenation.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Coldplay
Datum: 
21 en 22 juni 2017
Locatie: 
Koning Boudewijnstadion, Brussel

Reservatie:

Meer over