De internationale heavy metal groep Beast in Black maakt tijdens hun tournee een tussenstop in Trix Antwerpen op zondag 19 februari 2023. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 27 juni om 12:00 via trixonline.be.

De powermetal band uit Helsinki wordt in 2015 opgericht door gitarist Anton Kabanen, die eerder furore maakt bij Battle Beast. Daar loopt het stroef sinds hij het podium afloopt tijdens een support voor Sabaton, dus hij vertrekt en richt een paar maanden later Beast in Black op. De groep tekent bij het label Nuclear Blast en brengt in 2017 het eerste album 'Berserker' uit. Dat debuut wordt goed onthaald en in 2018 mag de band mee als support act voor de Europese tournee van Nightwish.

Het tweede album 'From Hell With Love' verschijnt in 2019 en dat jaar speelt de band ook op op Graspop. Ook met derde plaat ‘Dark Connection’ combineren Kabanen en dezijnen twee uitersten: de harde, rauwere powermetal en de softere, poppy sing-along powermetal. Epische solo’s, ijle vocalen, synchrone danspasjes en véél show? Hopelijk is Antwerpen op 19 februari klaar voor het spektakel Beast in Black!

Tickets voor de show van Beast in Black in Trix Antwerpen zijn te koop vanaf maandag 27 juni 12:00 via trixonline.be.

Tickets*:
27,50 euro
*Prijs inclusief servicekosten

Tickets zijn verkrijgbaar via trixonline.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over