In het tweede seizoen van Running Wild with Bear Grylls op National Geographic keert de bekendste survivaler Bear Grylls terug naar de wildernis om de mentale en fysieke grenzen van beroemdheden te verleggen. Hollywood's favoriete sterren gaan samen met Grylls nieuwe uitdagingen aan die zelfs de dappersten doen huiveren. In het nieuwe seizoen vertellen de beroemdheden ook persoonlijke verhalen, waardoor Bear hen op een hele andere manier leert kennen. Het nieuwste seizoen gaat in première op 12 april om 21.00 uur op National Geographic.

Elke week verlaat een nieuwe beroemdheid de luxe van thuis om zich in de meest extreme omgevingen ter wereld te begeven, angsten te overwinnen, grenzen te testen en zich soms te wagen aan de niet zo smakelijke delicatessen van de natuur. Dit seizoen blijft Grylls het comfortniveau van de supersterren op de proef stellen en reist hij de wereld rond voor nog meer epische, levensveranderende avonturen, gaande van de woestijnen van Utah tot de Dolomieten van Italië en de Sierra Nevada Mountains in Californië.

"Er bestaat geen twijfel dat het leven voor zo velen over de hele wereld moeilijk is in deze tijd, maar als er iets is, dan is het wel dat deze tijd ons allemaal veerkracht leert en er is geen betere leermeester dan de natuur. Het is voor mij een voorrecht om weer de wildernis in te gaan met zoveel nieuwe beroemde gasten”, zegt presentator Bear Grylls. “Ik ken de kracht in het leven om nooit op te geven en dit nieuwste seizoen heeft dat in overvloed getest. In elk van deze moeilijke, meedogenloze omgevingen, van woestijnen tot hoge bergen, zien we deze beroemdheden enkele ongelooflijk intieme en eerlijke momenten delen. Om daar deel van uit te maken is een krachtige inspiratie - en dat is op dit moment erg nodig."

Dit seizoen nemen de volgende gasten deel aan Running Wild with Bear Grylls (in alfabetische volgorde:)

  • Bobby Bones en verloofde Caitlin Parker - bekroonde en invloedrijke Amerikaanse tv- en radiopersoonlijkheid en bestsellerauteur (The Bobby Bones Show, Breaking Bobby Bones, American Idol)
  • Terry Crews - Emmy Award-genomineerde acteur en voormalig NFL linebacker (Brooklyn Nine-Nine, Deadpool 2, The Expendables)
  • Keegan-Michael Key - Emmy Award-winnende acteur en komiek (Brain Games, The Prom, Friends from College)
  • Anthony Mackie - bekroonde acteur (Avengers: Endgame, Altered Carbon, Captain America: Civil War, The Falcon and the Winter Soldier)
  • Danica Patrick - voormalig professioneel coureur en de enige vrouwelijke winnaar van een IndyCar Series race - de 2008 Indy Japan 300
  • Danny Trejo - bekroonde acteur (Machete, Sons of Anarchy, From Dusk Till Dawn: The Series
  • Rainn Wilson - acteur, schrijver en producer (The Office, Utopia, Star Trek: Discovery)

Ontdek het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls vanaf 12 april op National Geographic:

Aflevering 1 - Anthony Mackie - 12 april om 21.00 uur
Aflevering 2 - Terry Crews - 19 april om 21.00 uur
Aflevering 3 - Danica Patrick - 26 april om 21.00 uur
Aflevering 4 - Rainn Wilson - 10 mei om 21.00 uur
Aflevering 5 - Keegan-Michael Key - 17 mei om 21.00 uur
Aflevering 6 - Danny Trejo - 24 mei om 21.00 uur
Aflevering 7 - Bobby Bones en verloofde Caitlin Parker - 31 mei om 21.00 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: