Ongezien! Hun debuutplaat 'Echo' moet nog uitkomen en toch verkopen de mannen zomaar even de Lotto Arena uit op één dag tijd. Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zich tot absolute publiekslieveling te ontpoppen.

Nadat ze de grootste zomerfestivals platspeelden en in een mum van tijd twee keer de AB uitverkochten, mocht het duidelijk zijn dat het Gents-Antwerpse vijftal klaar was voor het grotere werk. Bazart kondigde vorige week een eerste eigen arenashow aan. De ticketverkoop voor het concert van 1 april is deze ochtend gestart en ging loeihard! Er zijn op dit ogenblik nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Van zodra de allerlaatste tickets de deur uit zijn zal er een wachtshow aangelegd worden. Zich daarvoor registreren is steeds zinvol, want indien er een tweede show volgt, worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om de reservatie te bevestigen. Door de enorme vraag naar tickets bekijkt Bazart alvast de mogelijkheid om een extra concert aan hun agenda toe te voegen.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: