Eind vorig jaar speelden ze het Sportpaleis nog plat, maar dit jaar zoekt Bazart graag meer idyllische oorden op. Maandag 12 augustus spelen ze een uniek concert in OLT Rivierenhof in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

De band rond Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons mocht eerder dit jaar nog de MIA voor 'groep' in ontvangst nemen. Met songs als "Goud", "Denk Maar Niet Aan Morgen", "Anders" en hun nieuwste samenwerking met Pommelien Thijs, "Hou Mij Vast", blijft Bazart de hits aan elkaar rijgen. Ook live bouwden ze al een ijzersterke reputatie op met tot de nok gevulde Sportpaleizen en legendarische performances op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en Pinkpop. Kom samen met Bazart het goud aan de rand van de zon spotten op 12 augustus tijdens hun magische optreden in OLT Rivierenhof.

Tickets voor het concert kosten €43 en €40 (inclusief servicekosten) en zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: