Goed nieuws voor fans van Bazart! Niet alleen speelt de band morgen ein-de-lijk hun uitverkochte show in het Sportpaleis, ook vandaag is er heugelijk nieuws. De band kondigt namelijk aan dat ze ook in 2018 terugkeren naar het Sportpaleis, en dit binnen exact een jaar, op zaterdag 20 oktober!

Wanneer je een credo lanceert als "Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, kan je er maar beter naar leven. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons aka Bazart beleeft in sneltempo het ene succes na het andere. Na hun triomftocht op hysterische festivalweides (o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Dour) en in uitverkochte concertzalen (o.a. Lotto Arena, Ancienne Belgique) neemt de groep een nieuwe horde op hun parcours: het Sportpaleis. Hun grootste show tot nog toe verkocht uit in no time en belooft een visueel spektakel te worden.

Eind 2017 duikt de groep terug de studio in om te werken aan de opvolger voor debuutalbum ‘Echo’. Het resultaat daarvan stellen ze graag voor in het najaar van 2018 op een bekende locatie, het podium van het Sportpaleis. Een nieuwe show, een nieuwe overtreffende stap in de straffe (live) carrière van de band. De heren van Bazart komen op zaterdag 20 oktober 2018 terug naar het Sportpaleis voor een adembenemende show vol hits én nieuw werk! Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 25 oktober vanaf 14u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bazart
Datum: 
Zaterdag 20 oktober 2018
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over