Bazart in de idyllische setting van het OLT? Dat wil niemand missen! Door een stormloop op de tickets voor 12 augustus kondigt de band een extra show aan! Ook op dinsdag 13 augustus spelen ze een uniek concert in OLT Rivierenhof in Antwerpen. Tickets zijn meteen beschikbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be.

De band rond Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons mocht eerder dit jaar nog de MIA voor 'groep' in ontvangst nemen. Met songs als "Goud", "Denk Maar Niet Aan Morgen", "Anders" en hun nieuwste samenwerking met Pommelien Thijs, "Hou Mij Vast", blijft Bazart de hits aan elkaar rijgen. Ook live bouwden ze al een ijzersterke reputatie op met tot de nok gevulde Sportpaleizen en legendarische performances op festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en Pinkpop. Kom samen met Bazart ook op 13 augustus het goud aan de rand van de zon spotten tijdens een magisch optreden in OLT Rivierenhof.

Tickets voor het concert kosten €43 en €40 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf nu beschikbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over