De danspassage van Paul Jambers en de wilde avonturen van Matteo Simoni in Thailand gingen woensdagavond 9 september niet onopgemerkt voorbij in Jonas & Van Geel. 619.729 kijkers smulden, goed voor 38% (live +VOSDAL; VVA 18-54). Op vrijdag 11 september is Jonas reeds toe aan de tweede late night versie van zijn personalityshow. Vrijdag 4 september was alvast goed voor 703.608 kijkers en een marktaandeel van 45,6% (live +5, VVA 18-54).

Zoals elke vrijdag staat één gast uit de woensdagaflevering centraal in Jonas & Van Geel late night. Dit keer mag zanger, muzikant, presentator en acteur Bart Peeters nog eens terugkeren. Bart zal één van de vier coaches zijn in The Voice, en Jonas zorgt ervoor dat hij al in première mag plaatsnemen in zijn draaistoel. Hét ideale moment om te testen of Bart er wel klaar voor is…

Ook Kristof en Stefan Boxy komen langs, de Jansen en Janssen van culinair Vlaanderen. Tijdens Mijn Pop-uprestaurant! heeft Jonas Van Geel zich ziek gelachen met de olijke tweeling - die met Out of The Boy een eigen programma krijgt bij Vitaya - maar verder kende hij hen niet echt. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen. De Boxy-broers worden eveneens op de proef gesteld door de presentator en dreigen op die manier in een lastig parket te komen.

Billie, de vrouw die haar stem leende aan ‘We Can Only Live Today’ van Netsky, brengt haar hit ‘Give Me The Knife’ en ook huisband Lewis & The Lives zorgt voor enkele stevige muzikale noten.

Jonas & Van Geel Op Facebook

Niet alleen op antenne zet Jonas Van Geel de boel op stelten, ook op Facebook zorgt hij voor de nodige ambiance. Op de pagina van zijn programma post hij extra filmpjes en achter-de-schermen-foto’s. En dat alles op zijn eigen, lekker eigenzinnige manier. Ondertussen hebben al meer dan 39.000 fans hun weg naar de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel) gevonden.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: