We moeten toegeven na het slechte niveau vorige week was het nu al vele beter. Vandaag kwamen we ook weer verschillende stijlen tegen maar de act die waarschijnlijk het meeste opviel was die van Beatoxic. Deze groep bestaat uit 4 leden en 3de 3 mannelijke gasten ervan maken klanken met hun mond (beatboxen genaamd) terwijl Karen de zangeres zingt op dit ritme. Ookal was het niet al te zuiver we geven toe het was een verdienstelijke poging. Zeker omdat Karen de piano niet hoorde in haar oortje.

Maar winnen zat er voor deze groep spijtig genoeg niet in maar wel voor Barbara dex. Want zij wint de 2de voorronde van eurosong 2006.

De puntentelling op het einde had iets weg van een triller. Nadat roxanne bij de vakjury bovenaan stond mochten in het 2de deel de persjury, radio 2, donna en tv één kijker nog hun punten uitdelen en zij zorgen telkenmale voor een grote verassingen bovenaan, zodat de tv één kijker besliste dat Barabara dex met Crazy deze voorronde mocht winnen.

Het nummer crazy is een catchy nummer waarbij vooral de stem uitblinkt van Dex want hier kwam duidelijk geen choreografie aan te pas.

Natuurlijk zijn er vanavond nog 2 andere dolgelukkige deelnemers die meegaan naar de halve finale en dat zijn op de 2de plaats Roxanne met haar Push it en Afi op de 3de plaats met "You're not that beautiful". Deze laatste 2 waren ook de favorieten van de vakjury.

Deze 2 dames hadden duidelijk gekeken naar de opmerkingen van de vakjury van vorige week dat ze sex miste want deze 2 dames shakten erop los op het podium met hun lange benen en hun korte rokjes.

Als de kandidaten van volgende week evengoed opgelet hebben deze week dan krijgen we volgende week zeker en vast weer een bloedstollende strijd tussen de 7 kandidaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: