Het vijfdaagse strandfestival Balaton Sound heeft de eerste artiesten bekendgemaakt voor de 2020-editie. Tussen 8 en 12 juli staan Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en meer aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer. Woensdag 11 december om 12:00 uur start de verkoop met een 72-uurs Early Bird actie.

Onder de eerste namen zijn enkele van ’s werelds grootste artiesten te vinden. Headliners Martin Garrix en Kygo zijn oude bekenden van het festival. De aangekondigde Noorweegse dj Matoma werkte eerder samen met The Vamps en voegt zich bij Don Diablo, Jonas Blue en Robin Schulz. Ook Vini Vici, Blastoys, ZHU en Modestep live zijn bevestigd. Het kleurrijke concept Elrow is net als afgelopen jaar weer aanwezig met een eigen stage. 8-12 juli nodigen zij onder andere Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante en Danny Tenaglia uit.

Met de unieke locatie aan het Balatonmeer en de ongeëvenaarde VIP-ervaring is Balaton Sound één van de populairste elektronische muziekfestivals van Europa. In 2019 werden liefst 172.000 bezoekers geteld. De vele VIP areas zijn in Hollywood thema en bieden een plek aan massages, een make-up lounges en exclusieve pop-up party’s.

Start verkoop met 72-uurs actie
De verkoop voor Balaton Sound 2020 begint woensdag 11 december om 12:00 uur. Tot zaterdag 14 december 12:00 uur geldt een 72-uurs actie, waarin 5-, 4- en 3-Day Passes voor een Early Bird prijs te koop zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.balatonsound.nl.

Opsomming van eerste bekendmaking Balaton Sound 2020

Woensdag 8 juli
Martin Garrix (Main Stage)
Don Diablo (Main Stage)
Matoma (Main Stage)
Loco Dice (Elrow)
Julian Jeweil (The Club)

Donderdag 9 juli
Dimitri Vegas & Like Mike (Main Stage)
Jonas Blue (Main Stage)
Deborah De Luca (Dreher Aréna vagy The Club)
Meduza (Elrow)

Vrijdag 10 juli
Kygo (Main Stage)
Salvatore Ganacci (Dreher Arena)
Modestep live (Dreher Aréna)
Ilario Alicante (Elrow)

Zaterdag 11 juli
Robin Schulz (Main Stage)
Danny Tenaglia (Elrow)
Vini Vici (Dreher Aréna)
Sigala (Main Stage)
Blastoyz (Dreher Aréna)

Zondag 12 juli
Jax Jones live (Main Stage)
ZHU (Dreher Aréna)
Hernan Cattaneo b2b Nick Warren (The Club)
Loud Luxury (Main Stage)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: