Iedere zomer trekken duizenden Belgische festivalgangers richting het Hongaarse Balatonmeer voor Balaton Sound. Sinds een paar jaar staat daar ook een heuse Belgian Stage, een podium voor Belgische fans met uitsluitend artiesten van diezelfde nationaliteit. Dit jaar komen onder meer Bassbrain, Mattic, UnRegular en Sven & Clementine naar het Hongaarse festival. Balaton Sound vindt plaats van 28 juni t/m 1 juli aan het Balatonmeer.

De Belgian Stage is de plek waar je iedere dag op Balaton Sound danst op Belgische EDM, house en techno dj’s. Dit jaar staat onder meer Bassbrain op het programma. De Brechtse dj timmert hard aan de weg in de hardstylescene. Ook Mattic & LAU prijken op het affiche. Dj Mattic stond al eerder op Balaton Sound en maakt het dit jaar extra bijzonder, want hij neemt saxofonist Lau mee. Sven van Alboom en Clémentine Caron zijn toegevoegd aan de line-up en zullen samen de stage betreden als Sven & Clementine.

Op de Belgian Stage ontdek je ook veel nieuwe namen. De talentvolle dj Jørdan B. uit Oosteeklo bleek het grootste talent in de Stressfactor dj-contest en won daarmee een plek op het podium van Balaton Sound. Dj en producer Simon Wauman maakt momenteel furore als dj UnRegular en komt met zijn muziek naar de Belgian Stage. Ook Alles Kapot, Karakals en Toulouse maken hun opwachting op het Hongaarse festival. Binnenkort volgen nog meer Belgische namen voor Balaton Sound.

Naast de Belgian Stage en de duizenden bezoekers uit hetzelfde land is er meer rood-geel-zwart geluid op Balaton Sound: Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Yves V. reizen dit jaar af naar het Hongaarse festival.

Kaartverkoop
Tickets voor Balaton Sound zijn al in de verkoop. Voor het festival zijn 4-Day, 3-Day en dagtickets te verkrijgen, net als VIP tickets en camping upgrades. Er zijn ook speciale travelpakketten waarmee je reis, verblijf en ticket in één keer regelt. Balaton Sound vindt plaats van 28 juni t/m 1 juli 2023 in Zamárdi, Hongarije. Tickets zijn verkrijgbaar via www.balatonsound.com/nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over