Met o.a. Dave Roelvink met MC Rudy Jones, Ronnie Flex, SFB en Lil’ Kleine

Stoer, sexy, hip maar vooral spraakmakend. De boys die optreden tijdens Badboys on Tour zijn het allemaal. Vandaag maken zij bekend op 30 januari 2016 een grootse party te organiseren in het Beursgebouw Eindhoven: Badboys on Tour. Op deze zwoele avond vol hiphop, R&B en dancemuziek komen Nederlands spannendste en populairste badboys samen op een podium om het publiek het hoofd op hol te brengen. De line-up bestaat uit Ronnie Flex, SFB, Lil’ Kleine, Jayh en vele anderen. Dave Roelvink – bijgestaan door MC Rudy Jones - en Johnny 500 kruipen achter de draaitafels om de boel op stelten zetten. Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.ticketpoint.nl. Badboys on Tour... whatcha you gonna do when they come for you?

Badboys on Tour is een initiatief van Landslake Entertainment Group. Zoals de titel al doet vermoeden, houdt het concept niet op na het evenement in het Beursgebouw Eindhoven. De formule wordt komend jaar verder uitgerold, waardoor Hollands stoutste mannen na 30 januari 2016 Nederland intrekken en meer podia onveilig gaan maken. Deze planning wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50. Naast deze reguliere staanplaatsen zijn er ook speciale VIP- pakketten samengesteld; VIP Silver geeft voor € 60,- inclusief welkomstdrankje toegang tot het VIP Silver dek. En als je écht wil chillen is dat geen probleem. Voor deze die hards biedt de organisatie VIP Gold: een gehele avond drank en toegang tot de allerbeste plaatsen in de zaal op het VIP Gold dek. Informatie en tickets zijn te verkrijgen op www.ticketpoint.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: