Jani Kazaltzis is dit najaar weer de redder van koppels in stijlnood. In een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw werpt Jani een strenge blik in de kleerkast van leuke koppels die er helaas niet zo leuk meer uitzien. Tijdens een onthullende en even hilarische als emotionele shoppingdag wijst hij hen - én de kijkers - onverbloemd op al hun fashion faux pas. En om hen in de juiste outfit te krijgen, schuwt hij de strijd niet.

Mevrouw Desperate Housewife en Meneer Softie
In Aalst staat er een huis met een boodschap. Het opschrift op de voordeur 'warning, desperate housewife' verklapt het al: de vrouw die er woont, is wanhopig op zoek naar verandering...

Ziggy is 26 en mama van 4 kinderen. Toen ze 6 jaar geleden trouwde met Brian, had ze nooit gedacht dat haar bad boy zou veranderen in een 30-jarige doordeweekse storemanager. “Hij kleedt zich steeds in saaie kleuren zoals mijn bompa. Alles is saai, saai, saai.” Ziggy wil haar stoere kerel van vroeger terug....

Maar terugkeren naar het verleden ziet Brian niet zitten, want dat is waar zijn Ziggy is blijven steken met extreem korte rokjes, diepe decolletés, smalle jurkjes en lange, blonde haren.
Het ruziemakende koppel schakelt de hulp in van die andere bad boy: Jani.

Maar Ziggy is niet van plan haar idee over Brian te veranderen. Hoe kan Jani erin slagen de koppige Ziggy iets goed te laten vinden?

Zo Man Zo Vrouw - vanavond om 20u35 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: