Backstreet Boys kondigden afgelopen maand een hele reeks concertdata op het Europese continent aan, in het kader van hun DNA World Tour. Vandaag worden daar drie stops aan toegevoegd, waaronder eentje in Antwerpen. De hyperpopulaire vijfkoppige band betreedt op donderdag 10 november het podium van het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 mei om 10u.

Al 29 jaar lang leveren Backstreet Boys 's werelds beste en meest aanstekelijke popmuziek aan. Met ontelbare nummer 1-hits, tours die alle records breken en talloze awards op hun naam is BSB niet enkel de bestverkopende boyband in de geschiedenis, maar ongetwijfeld ook één van de meest invloedrijke. Met 'DNA' brachten Howie, Kevin, AJ, Nick en Brian in 2019 een tiende studioalbum uit. De bijhorende wereldtournee werd hun grootste tour in 18 jaar en bracht hen naar een uitverkocht Sportpaleis.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 mei om 10u via livenation.be. Ticketprijzen vanaf €56,51 inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Backstreet Boys
Datum: 
Donderdag 10 november 2022
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over