Sinds zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival in Malmö, Zweden in mei heeft Baby Lasagna de harten van muziekliefhebbers in heel Europa veroverd. Vandaag kondigt hij zijn eerste grote Europese tour aan, ‘Meow Back Tour Spring 2025’, met een stop in België! Op zaterdag 12 aprilkomt de Kroatische energiebom naar Trix in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u via livenation.be.

Baby Lasagna, de artiestennaam van de Kroatische Marko Purišić, probeert schijnbaar onverenigbare genres te combineren en zo een nieuwe sound te creëren. Tijdens het Eurovisiesongfestival van 2024 behaalde hij de tweede plaats met zijn oorwurm “Rim Tim Tagi Dim”. De energieke performance en unieke sound leverden hem de meeste stemmen van het publiek op en hij wist zo de hoogste plaats ooit voor Kroatië te veroveren in de liedjeswedstrijd. Intussen stormt de song de internationale hitlijsten binnen en werd hij al meer dan 35 miljoen keer gestreamd op Spotify. Nu is Baby Lasagna helemaal klaar voor het volgende hoofdstuk in zijn carrière: een Europese tour! Niet te missen in Trix!

Tickets voor het concert in Trix Antwerpen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u via livenation.be en kosten €29,50 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over