Babette Moonen, één van de nieuwe Studio Brussel gezichten en rasechte Tiense, is dit jaar presentatrice op het hoofdpodium van Suikerrock 2014!.

Babette Moonen

Babette Moonen, geboren en getogen in Tienen, mag binnenkort 25 kaarsjes uitblazen en heeft inmiddels van haar passies -muziek en radio- haar beroep kunnen maken. Ze studeerde Woordkunst aan Herman Teirlinck en in 2010 won ze de RVU Radioprijs in de categorie Journalistiek. Haar eerste radio ervaring was als presentatrice op Mix FM en later Radio Scorpio. Sinds 2012 kan je haar horen op Studio Brussel, eerst bij de nachtploeg The Wild Bunch, nadien als sidekick van Otto-Jan Ham en presentatrice van het zondagnamiddagprogramma Super Sunday. Tegenwoordig is ze 'Babsie', de sidekick van de illustere Gunther D, waarvoor sommigen haar de medaille voor moed en zelfopoffering willen toekennen! 'Babsie' zal op het hoofdpodium alle zinnige en onzinnige aankondigingen voor haar rekening nemen!

Slongs Dievanongs

Slecht nieuws en goed nieuws van Slongs Dievanongs. Het slechte nieuws is dat reggeaband Asham er niet bij zal zijn op Suikerrock, het goede nieuws is dat Slongs nu de hele bende van Halve Neuro meebrengt! Hopelijk zal hun Rode Duivels hymne met Frank Raes sample tegen dan effect gehad hebben: "Lot da feestje hier beginneuh en stampt dien bal mor al Binneuh!" Slongs en Halve Neuro: Een knallende show die de vermoeidheid van de voorbije festivaldagen zal wegspoelen!

De 28ste editie van Suikerrock vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014 in het centrum van Tienen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock 2014
Datum: 
1, 2 & 3 augstus 2014
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over