2016 was het al een beetje, 2017 zo goed als. Maar 2018 zeker: Hét jaar van Baba Yega. Sinds hun overwinning in Belgium’s Got Talent in 2016 maken de dansende aliens furore in binnen- en buitenland, met een gigantische fanbasis als gevolg en fel gesmaakte shows over de landsgrenzen heen. Met meer dan 153 000 Facebook fans, 36 000 Instagram volgers en miljoenen youtube views kunnen we spreken van een fenomeen. In Binnen- maar ook buitenland dus; zie hun tweede plaats in Germany’s Got Talent eind 2017 en hun halve finale plaats in Britain’s Got Talent.

Maar dansen doe je niet zonder songs en ook daar is Baba Yega baas. Voor het eerst bundelen de Baba’s hun eigen zelf geschreven en geproducete songs op één album: BABASTYLE. Wie wil dansen op de beats van Baba Yega kan dat dus vanaf vandaag doen.

Baba Yega lanceert vandaag ook hun nieuwe single 'No Stress', samen met een huiveringwekkende videoclip.

Bekijk hier de videoclip:

Videoclip

Credits: Geronimo Productions

Het album bevat naast 7 originals ook de muziek uit hun Got Talent performances én muziek uit Baba Yega: The Movie. Als extra zit er bij het fysieke album ook een poster-booklet bij.

Na een film, strip, theatershow & 2 singles is het nu tijd voor BABASTYLE. Een volwaardig album met daarop onder meer ook het duet met de enorm populaire – zanger & vlogger Soufiane Eddyani & een single met Liefde Voor Muziek deelneemster Silvy.

TRACKLISTING

1. BABA YEGA FT SOUFIANE EDDYANI - Ai ai ai

2. BABA YEGA FT LUNAMAN - No stress
3. BABA YEGA FT DJ GHOST - Get loud get down
4. BABA YEGA FT SILVY - Summer feelings
5. BABA YEGA - Turn it up
6. BABA YEGA - Back to the oldschool
7. BABA YEGA - The box
BONUS TRACKS #babamovie
8. BABA YEGA - The shadow
9. BABA YEGA - Space deejay
10. BABA YEGA - Hungry
11. BABA YEGA - The junkyard
12. BABA YEGA - The escape

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over