Komende donderdag organisereert Boerenrock naar aanleiding van hu, 25ste jaargang voor het eerst een comedy-avond in GC Den Hoek te Kortenaken en ze doen dat met twee toppers uit het genre. Bert Gabriëls is bij het grote publiek als comedian vooral bekend dankzij 'Comedy Casino', Scheire en de Schepping' en 'Zonde van de Zendtijd'. Samen met Henk Rijckaert verraste hij de Vlaamse kijkers als maker en presentator van deze absolute kijkcijferhit (meer dan 600.000 kijkers) van de afgelopen jaren op Canvas.

Gabriëls is een erg veelzijdig komiek met perfect getimede grappen. In korte monologen bouwt hij snel de spanning op, laat op het juiste moment de stilte vallen en... haalt dan krachtig uit met mesharde clous. Nigel Williams, zonder enige twijfel een comedy-klasbak. Nigel zal ons meenemen op de hilarische railway die dagelijks door zijn hoofd raast. Welke bochten maakt een idee voor het een mening wordt? Moet alles om te lachen zijn? Gemeen of gemeend? Nigel Williams laat alle stemmen in zijn hoofd spreken tijdens het eeuwige debat: is de lach het doel of het middel? Doe ik het voor volle zalen of voor mezelf? Of allebei? En hoe moeilijk is het om te lachen met échte problemen en met je eigen domme gedrag?

Lachen is toegelaten en zijn "sappig" dialect met Engelse invloeden nemen we er graag bij ;-) Kaarten aan 12 Euro zijn beschikbaar bij de boerenrock bestuursleden, op het gemeentehuis van Kortenaken of online te bestellen via www.boerenrock.be, wees er snel bij want het resterend aantal beschikbare tickets is erg miniem geworden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
B-Comedy bij Boerenrock
Datum: 
Donderdag 8 mei 2014
Locatie: 
GC Den Hoek - Kortenaken

Reservatie:

Meer over