Het vijfdaagse strandfeest aan het Balatonmeer kondigt weer een rijtje namen aan. Onder andere Axwell /\ Ingrosso, Zedd, Eptic, Noisia en Don Diablo reizen tussen 5-9 juli af naar de Hongaarse badplaats Zamárdi, waar het non-stop muziekfestival op en aan het water plaatsvindt. Daarnaast hebben diverse artiesten uit Hongarije bevestigd erbij te zijn op Balaton Sound 2017.

Op woensdag 5 juli, dag 0, staan de Nederlandse dj Don Diablo en de Hongaarse rapper Punnany Massif op de planken. Een dag later betreedt het Zweedse duo Axwell /\ Ingrosso het podium, evenals de Belgische Eptic, de Amerikaanse Mija en de Hongaarse Halott Pénz. Op vrijdag 7 juli maken de mannen van Wellhello, tevens uit Hongarije, hun opwachting op Sound 2017. De Britse zangeres Dua Lipa voegt zich bij het affiche voor zaterdag 8 juli. De laatste dag van het zomerse festival brengt onder meer de Nederlandse drum & bass groep Noisia, de Duits-Russische dj Zedd en de Hongaarse band Brains. De line-up is te vinden op nl.balatonsound.com/programs.

Balaton Sound Express

Ook dit jaar rijdt er weer een festivaltrein naar het Hongaarse festival: de Balaton Sound Express. In deze speciale trein begint de ervaring al bij vertrek met een bar, bistro en muziek aan boord. Het vertrekstation is Gent-Sint-Pieters vanwaar de Balaton Sound Express via Brussel-Zuid direct naar Zamárdi rijdt.

Tickets

Net als vorig jaar zijn er deze zomer twee type weektickets. De 5-Day Pass, inclusief dag 0, biedt bezoekers de volledige festivalervaring aan het Balatonmeer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: