Axelle Red vierde het twintigjarig jubileum van haar debuutplaat ‘Sans plus attendre’ met de release van ‘Rouge Ardent’, een ijzersterke cd die niet alleen door de critici zeer warm onthaald werd. Na twee weken haalde ‘Rouge Ardent’ goud in België en amper vijf maanden later kreeg Axelle op de Lokerse Feesten een platina plaat aangeboden.

Onlangs raakte ook bekend dat Axelle in het derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ als coach zal aantreden.

‘Rouge Ardent’, een verzameling parels die wel een ‘best of’ lijkt , is uitgegroeid tot één van de albums van het jaar.
De singles 'Rouge Ardent', 'Quelque part ailleurs' en 'Amour profond' zijn doordrongen van de French Soul die haar zo kenmerkt.

Ook de live-concerten zijn razend populair. Haar tomeloze liefde voor muziek, passie voor het leven en altruïstische inzet voor een betere wereld werken aanstekelijk. Na de première van haar zeer succesvolle en uitverkochte najaarstournee (in Het Depot, Casino Kursaal, Caserne Fonck, CC Hasselt, Capitole Gent, De Roma, L’Eden en de Ancienne Belgique), kunnen we met fierheid melden dat Axelle Red van plan is om op 15 maart 2014 in de Lotto Arena een feestje te bouwen waar pop, folkrock, Memphis Soul en Motown hoogtij zullen vieren. Het zal onze amour profond voor all things red alleen maar groter maken.

De voorverkoop voor dit prestigieuze concert start vrijdag 8 november om 10u. Niet twijfelen is de boodschap, gezien de platinum status van ‘Rouge Ardent’, de uitverkochte concerten dit najaar en haar rol als coach in de Voice.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Axelle Red
Datum: 
Zaterdag 15 maart 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

070 345 345
Meer over