Eindelijk is hij er dan: op 22 mei speelt de langverwachte ‘Fast and Furious 6’ in alle Kinepolis zalen (14u15 - 16u45 - 19u45 - 22u15) en dat belooft natuurlijk weer coole actiescènes, razende motoren, spectaculaire streetraces en ongelooflijk sexy moordgrieten als onmisbare ingrediënten van deze film. Kortom: stoere binken Dom Toretto (Vin Diesel) en Brian O’Conner (Paul Walker) maken er opnieuw een knalfilm van op pure topsnelheid.

Speciaal voor de gelegenheid en voor de fans van het eerste uur, organiseert Kinepolis op 19 en 20 mei avant-premières in alle Kinepolis bioscopen. Om de fans nog meer de sfeer van de film op een originele manier te laten opsnuiven, zal er op de parking van Antwerpen, Imagibraine, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Oostende en Rocourt een uniek tuning event plaatsvinden. Er zullen zelfs American Muscles Cars staan die iedere bezoeker nog meer zin zullen doen krijgen in de film.

Echte ‘Fast and Furious’ fans die maar al te graag hun getunede wagen aan iedere Kinepolis bezoeker tentoonstellen, kunnen zich vanaf nu ook effectief voor het Kinepolis tuning event inschrijven via serge.smets@tuningfundays.be en maken op deze manier kans op een plaatsje voor een van de desbetreffende Kinepolis zalen.

Korte inhoud ‘Fast and Furious 6’:
Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans).

Wanneer Hobbs ontdekt dat Doms doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze
meedogenloze criminelen.

Deze film is niet aangeraden voor personen jonger dan 12 jaar. Voor tickets of bijkomende informatie over de avant-première en het Kinepolis tuning weekend van ‘Fast and Furious 6’, ga naar www.kinepolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: