Popsensatie Ava Max kondigt de release aan van haar langverwachte debuutalbum ‘HEAVEN & HELL’, dat is voorzien op 18 september én ze lost haar nieuwe track ‘Who’s Laughing Now’. Het nummer is beschikbaar bij alle streaming services en de officiële videoclip, die werd geregisseerd door Isaac Rentz (Kate Perry, Mabel, Nick Jonas), kan je hier vinden.

“I’ve been holding onto this secret for so long and am so excited I can finally talk about my debut album Heaven & Hell. I put my heart and soul into making it and cannot wait to share my music with everyone.”

Who’s Laughing Now’ volgt de release van haar vorige pop-anthem ‘Kings & Queens’, dat aan de top staat van de Europese Airplay charts. Op Spotify werd de track ondertussen bijna 150 miljoen keer gestreamd en de videoclip waarin we Ava op haar best zien – als glamoureuze koningin die op haar hemelse troon zit – haalde ondertussen al meer dan 67 miljoen views.

Ava Max bezegelde haar status als superpopster met het astronomische succes van ‘Sweet But Psycho’, dat 15 weken bovenaan de Ultratop stond in 2018 en tweemaal platina werd. De single is momenteel zo’n 40 miljoen streams verwijderd van 1 miljard streams op Spotify en de videoclip werd al bijna dan 600 miljoen keer bekeken. ‘Sweet But Psycho’ werd geschreven in samenwerking met Madison Love (Camila Cabello) en werd geproducet door Cirkut, bekend van zijn werk met oa. Maroon 5, Miley Cyrus en The Weeknd. Opmerkelijk genoeg, werd het nummer een succes is de VS nadat het al razend populair was in Europa. In het Verenigd Koninkrijk stond Ava vier weken bovenaan de charts met "Sweet But Psycho" en in bijna 20 landen had ze een nummer één hit te pakken met het nummer.

Ze performde de track op The Late Late Show with James Gorden, TODAY en The Ellen DeGeneres Show, en met haar volgende single ‘So Am I’ stond ze op het podium van Jimmy Kimmel Live. In 2019 werd ze o.a. genomineerd voor ‘Best New Artist’ op de MTV Video Music Awards en de MTV Europe Music Awards. Op de EMA's won ze de award voor ‘Best Push Artist’ en gaf ze een memorabele live-performance van ‘Torn’ en ‘Sweet But Psycho’, die je hier kan bekijken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over