Camping Karolien deze week in het teken van Paralympische Spelen

De Olympische Spelen zijn nog maar net achter de rug en we mogen binnenkort alweer supporteren voor verschillende Belgische atleten. Van woensdag 7 tot zondag 18 september treden 24 Belgische atleten aan tijdens de Paralympische Spelen in Rio. Deze week verwelkomt Karolien Debecker vier atleten in Camping Karolien. Zij komen vertellen over hun sport en hun ambities voor de Spelen. Vandaag beet zwemmer Sven Decaesstecker uit Roeselare de spits af (zie foto). Hij zal strijden voor een medaille bij de 400 meter vrije slag en de 200 meter wisselslag. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat hij tijdens de openingsceremonie vlaggendrager van het Belgische Paralympisch Team zal zijn.

Later deze week komen ook langs:

  • dinsdag: Kenneth Verwimp uit Westerlo - Boccia (Bal- en werpsport voor sporters met een hersenverlamming of met zware motorische beperkingen. De sport is vergelijkbaar met petanque.)
  • woensdag:
    • Griet Hoet uit Destelbergen en haar pilote Anneleen Monsieur - wielrennen (weg + piste). Griet heeft een visuele beperking en is bijna blind.
    • Peter Genyn uit Kalmthout - Atletiek / Rolstoelracen

Camping Karolien, van maandag tot woensdag van 16u tot 19u op MNM. (laatste week zomerprogrammatie)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over