Nog twee weken vooraleer het doek definitief over Aspe valt. Twee weken vooraleer de 810.355 fans (live +6) die op de afspraak waren te weten komen hoe het allerlaatste seizoen afloopt. Twee weken waarin het nagelbijten wordt met de duistere tweedelige seizoensfinale die vanaf woensdag 28 mei 2014 op de VTM-kijker wordt losgelaten en waarin gastrollen weggelegd zijn voor o.a. Peter Van den Eede, Griet De Backer en Robrecht Van den Thoren.

In die seizoensfinale vallen de maskers af. Guido Versavel (Lucas Van den Eynde) gedraagt zich vreemd sinds zijn terugkeer uit Afrika. Wat heeft hij te verbergen voor zijn politiepartner Van In (Herbert Flack)? Tijd voor Guido om kleur te bekennen. Vooral wanneer hij compleet overstuur reageert als in een kraakpand het lichaam wordt gevonden van de 17-jarige Karolien Dergens. Versavel kan niet langer verzwijgen dat hij al een hele tijd bezig was met het onderzoek naar de verdwijning van het meisje.

Er wordt Van In geen moment rust gegund, want hij krijgt al snel een tweede misdaadzaak voorgeschoteld. Dokter Depuydt, kandidaat-directeur van het AZ Sint-Jan, kwam in verdachte omstandigheden om het leven tijdens het kitesurfen. De inspecteurs vermoeden dat Depuydts concurrent Dirk Desloovere, een gastrol voor Gert Lahousse, meer weet. Bovendien ziet het ernaar uit dat de zaak gelinkt is aan de dood van Karolien Dergens. Terwijl commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere) zijn troepen samenroept voor een verrassende mededeling, heeft Van In geen flauw benul van het drama dat hem en Hannelore (Francesca Vanthielen) te wachten staat…

Aspe: vanavond om 21.10 uur bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over